www.restaurante-botosani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Botosani si Dorohoi, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Botosani. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Conacul Zaicesti1613 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. principală nr. 172, Comuna Zaicesti, jud. Botosani

Telefon: 0755400207 / 0755400328

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

La 7 km de Botosani, în localitatea Zaicesti, se afla Restaurant Conacul Zaicesti, un conac inconjurat de multa verdeata si cu o atmosfera care te intoarce in timp.

Restaurantul este una dintre principalele atracţii ale conacului, pentru preparatele culinare tradiţionale româneşti servite aici, dar şi pentru atmosfera boema creata.

Restaurantul va asteapta cu 3 zone :

Salonul verde cu o capacitate de 60 locuri, unde decorul transpune epoca dantelelor scrobite, va puteti bucura de un ceai sau o cafea, servite lângă semineu.

Separe-ul auriu este destinat persoanelor care doresc puţină intimitate, pentru discuţii sau cine romantice, pentru momente intense de linişte şi tihnă.

Cerdacul, cu o atmosferă mult mai vioaie, care poate găzdui aproximativ 70 de persoane, este preferat pentru seri cu prietenii, petreceri stropite cu vinuri bune şi rafinate, cu bucate alese pregătite de maeştrii bucătari.

Restaurant este locul ideal pentru a petrecere timpul liber, pentru cine romantice sau de afaceri, de sărbătorit aniversari, pentru evenimente private, pentru organizat nunţi, botezuri şi petreceri tematice.

Conacul Zaicesti te asteapta pentru ospat, odihna si taifas!

Galerie foto