www.restaurante-botosani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Botosani si Dorohoi, restaurante nunti Botosani. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Lista restaurantelor din Zăicești | restaurante-botosani.ro
  Cauti restaurante in Zăicești? Aici vei gasi informatii utile despre restaurantele din Zăicești cu prezentari video si foto, localizare pe harta, oferte si meniuri.

  Poveștile de dragoste se scriu frumos la Mariage D'or !

  Dacă doriți ca evenimentul dumneavoastră să nu treacă neobservat, Mariage D’or este cu siguranță locația pe care o căutați.

  Un eveniment unic nu putea avea loc decât într-o locaţie excepţională. Va asteptam intr-unul dintre saloanele noastre.

  Vezi detalii

  La 7 km de Botosani, în localitatea Zaicesti, se afla Restaurant Conacul Zaicesti, un conac inconjurat de multa verdeata si cu o atmosfera care te intoarce in timp.

  Restaurantul este una dintre principalele atracţii ale conacului, pentru preparatele culinare tradiţionale româneşti servite aici, dar şi pentru atmosfera boema creata.

  Restaurant este locul ideal pentru a petrecere timpul liber, pentru cine romantice sau de afaceri, de sărbătorit aniversari, pentru evenimente private, pentru organizat nunţi, botezuri şi petreceri tematice.

  Vezi detalii
  2 anunturi afisate!