www.restaurante-botosani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Botosani si Dorohoi, restaurante nunti Botosani. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Lista restaurantelor din Dorohoi | restaurante-botosani.ro
  Cauti restaurante in Dorohoi? Aici vei gasi informatii utile despre restaurantele din Dorohoi cu prezentari video si foto, localizare pe harta, oferte si meniuri.

  V-ați hotărât sa va căsătoriti, dar nu aveți sala? Usile noastre se deschis pentru voi si ne bucuram ca facem parte din visul vostru.

  Magica Restaurant este locație potrivită atât pentru o cină în familie, cât și pentru evenimente precum onomastici, botezuri și nunți.

  Vezi detalii

  Restaurantul Splendid din Dorohoi este un loc ideal pentru a lua masa cu prietenii sau pentru a petrecere timpul liber alaturi de cei dragi.

  Restauratul are o capacitate de 280 de locuri - Sala I - Restaurant 'Pensiunea Splendid'  si 220 locuri in Sala II - Restaurant 'Popas' si ofera posibilitatea organizarii de evenimente de afaceri sau festive in regim privat sau business.

  Vezi detalii
  2 anunturi afisate!